top of page

Viktor Franklin logoteorian koulutusviikonloppu

vuonna 2018

Vuoden 2018 koulutusviikonloppu järjestetään 17.-18.11. Tampereella. Koulutus alkaa molempina päivinä klo 11.00 ja päättyy klo 17.00 (välissä on tunnin lounastauko). Ensimmäisenä päivänä (lauantaina) aiheena on Henkinen uhmavoima ja toisena (sunnuntaina) Kuolevaisuus. Osallistua voi joko molempiin tai jompaan kumpaan päivään. Koulutuspaikkana on VFIF:n Tampereen koulutustila osoitteessa Hämeenpuisto 15 (ks. katunäkymä tästä). Paikka on 18 minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemasta (ks. reitti tästä) ja 20 minuutin kävelymatkan päässä linja-autoasemasta (ks. reitti tästä).
Viikonlopun hinta on yhdistyksen jäsenille 0 euroa, kun muiden järjestäjien vastaavantyyppisten koulutusten hinnat vaihtelevat yhden päivän tilaisuuksien 90-120 eurosta kahden päivän tilaisuuksien 190 euroon. Koulutusviikonlopun yhteydessä on myös mahdollista hankkia edulliseen jäsenhintaan erikseen nimettyjä Viktor Franklin logoteoriaa käsitteleviä kirjoja.
Sitovia ilmoittautumisia koulutusviikonloppuun otetaan vastaan 29.10.-14.11. Ilmoittautuminen tehdään sähköpostitse osoitteeseen timo.purjo@pp.inet.fi.
bottom of page