top of page

Instituutin opettajakunta

 

​​​​​Opettajakuntaa johtaa instituutin vastuullinen kouluttaja ja taustayhdistyksen puheenjohtaja FT, Diplomate in Logotherapy Timo Purjo. Hän on väitellyt filosofian tohtoriksi Viktor Frankl'n ihmiskäsityksestä ja sen käytäntöön soveltamisesta sekä suorittanut sen jälkeen Diplomate in Logotherapy -tutkinnon Viktor Frankl Institute of Logotherapy'ssa (Abilene, Texas, USA). Timo Purjo toimi kahden vuoden ajan myös VFIL:n kansainvälisen opettajakunnan (Faculty) jäsenenä oikeutenaan ohjata ja valvoa Diplomate in Logotherapy -tutkintojen ja niihin kuuluvien diplomitöiden suorittamista sekä Suomessa että muualla maailmassa. Timo Purjo on hyväksytty International Association of Logotherapy and Existential Analysis'in akkreditoituiduiksi jäseniksi, jonka perusteella hänen on todettu täyttävän edellytetyt kansainväliset pätevyyskriteerit toimia sekä akkreditoituna logoterapiakouluttajana että akkreditoituna logoterapeuttina.

 

Minna Sadeaho on toiminut opettajakunnan jäsenenä ohjaten syksystä 2017 lähtien Logoteorian perusteet -kursseja ja Diplomilogoterapiaohjaajan koulutuksia Pirkanmaan (Tampere) ja Etelä-Pohjanmaan (Seinäjoki) alueilla 5.7.2019 saakka, jatkaen kuitenkin kesken olevia diplomilogoterapiaohjaajan koulutuksia vuoden 2019 loppuun saakka.

 

Anne Niiles-Mäki on toiminut opettajakunnan jäsenenä ohjaten syksystä 2017 lähtien Logoteorian perusteet -verkkokursseja sekä Logoteorian perusteet -kursseja Keski-Suomen (Jyväskylä) ja Pohjois-Pohjanmaan (Oulu) alueilla 5.7.2019 saakka.

Minna Laine on toiminut opettajakunnan jäsenenä lukuvuonna 2015-2016, jolloin hän vastasi Mainio Vireen Diplomilogoterapiaohjaajan VFI® tilauskoulutuksen toteutuksesta.

10437441_10203032936557429_7775886426866
bottom of page