top of page

Yhdistyksen jäsenyys

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Kannattavaksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, varsinaiseksi jäseneksi liittyvät ne, jotka aikovat olla yhdistyksen jäseniä useita vuosia. Kannattavaksi jäseneksi liittyvät ne, jotka haluavat kertaluonteisesti tukea yhdistyksen toimintaa ja/tai osallistua sen toimintaan.

Liittymis- ja jäsenmaksu sekä jäsenedut

 

Varsinainen jäsen maksaa liittymisvuotena liittymismaksun, joka on 20 euroa vuonna 2018. Seuraavina vuosina hän maksaa vuotuisen varsinaisen jäsenen jäsenmaksun, joka tulee vuonna 2019 olemaan 20 euroa. Varsinainen jäsen on oikeutettu jäsenetuihin heti liittymisestään lähtien ja ne pysyvät voimassa maksamalla vuotuinen jäsenmaksu. 

Kannattava jäsen maksaa vain kannattavan jäsenen jäsenmaksun, joka on 20 euroa vuonna 2018. Kannattava jäsen maksaa jäsenmaksun kertaluonteisesti ja saa maksuvuotena osakseen myös jäsenedut.   

Jäsenetuna on osallistumisoikeus kunakin maksuvuotena järjestettävään Viktor Franklin logoteorian koulutusviikonloppuun. Koulutusviikonloppu on kaikille jäsenille maksuton. Koulutusviikonlopun aikana sekä yhdistyksen kokouksissa on kaikilla jäsenillä mahdollista hankkia jäsenhintaan erikseen nimettyjä Viktor Franklin logoteoriaa käsitteleviä kirjoja.

 

Yhdistyksen kokouksissa on jokaisella varsinaisella jäsenellä äänioikeus. Kannattavalla jäsenellä on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus.

Jäseneksi hakeminen

Täytä ja lähetä alla oleva hakemus. Merkitse Asiasi-kohtaan, että tahdot liittyä Suomen Viktor Frankl Yhdistyksen jäseneksi. Kerro myös, haetko varsinaiseksi vai kannattavaksi jäseneksi. Kerro lisäksi, miksi tahdot liittyä jäseneksi (mitä tahdot antaa/saada) ja millä maantieteellisillä alueella asut tai vaikutat. Kerro myös, mikä on logoterapiaan liittyvä taustasi: oletko käynyt logoteoriaan liittyviä kursseja tai koulutuksia tai tutustunut asiaan muilla tavoin.

Nimesi/My name *

Sähköpostiosoitteesi/ My email address *

Puhelinnumerosi/ My phone number

Asiasi/My subject

Viestisi lähettäminen onnistui! Your details were sent successfully!

bottom of page