top of page
Seuraava Logoteorian perusteet -verkkokurssi alkaa syyskuussa 2019

Logoteorian perusteet -kurssi on mahdollista suorittaa myös verkkokurssina.  Verkkokurssi on tarkoitettu erityisesti niille,

  1. joilla ei ole mahdollisuutta osallistua lähiopetuksena toteutettavalle kurssille jollain kurssipaikkakunnistamme, ja

  2. jotka aikovat suorittaa pelkästään Logoteorian perusteet -kurssin  

 

Suosittelemme kaikille ensisijaisesti osallistumista lähiopetuksena toteutettaville kursseille, koska niissä on mahdollisuus dialogissa tapahtuvaan kokemusten vaihtoon ja ymmärryksen syventämiseen sekä toisten opiskelijoiden että kurssin ohjaajan kanssa. Vaikka verkkokurssikin on interaktiivinen, siinä ei ole mahdollista saavuttaa samanlaista ymmärrysyhteyttä toisten opiskelijoiden tai ohjaajan  kanssa eikä myöskään samankaltaista henkilökohtaiseen kokemustaustaan perustuvaa omaa ymmärrystä täydentävää asioiden käsittelyä kuin lähiopetuksessa. 

 

Verkkokurssin asiasisältö on kuitenkin identtinen lähiopetuksena toteutettavien Logoteorian perusteet -kurssien (klikkaa linkki) kanssa. Keskeinen ero on, että verkkokurssi edellyttää huomattavasti enemmän itsenäistä kurssiaineistoon perehtymistä ja aktiivista tehtävien tekemistä kurssin aikataulua noudattaen.    

Niille, jotka aikovat jatkaa opintoja seuraavalle tasolle, diplomilogoterapiaohjaajan koulutukseen ja ehkä sen jälkeen vielä diplomilogoterapeutin koulutukseen, suosittelemme opiskelemista alusta alkaen osana jollain kurssipaikkakunnistamme kokoontuvaa opiskelijaryhmää. Verkkokurssista saa kuitenkin sekä erillisen todistuksen että kelpoisuuden jatkaa opintoja instituutissamme seuraavalle koulutustasolle. 

Verkkokurssin hinta on 500 euroa. Kurssilla etenemisessä noudatetaan määrättyä aikataulua ja syksyn 2019 kurssi on opiskelua varten auki maanantaista 9.9. klo 8.00 alkaen 15.12. saakka. Jos siis haluat osallistua kevään kurssille, ilmoittaudu ajoissa, jotta Sinulle ehditään luoda käyttäjätili ja tunnukset ennen kurssin alkua syyskuussa. Sitovan ilmoittautumisen jälkeen lähetämme sähköpostiisi laskun ja ohjeet kurssikirjallisuuden hankkimiseksi. Kun maksusuorituksesi näkyy kurssin toteuttajan pankkitilillä, saat sähköpostiisi käyttäjätunnukset, joiden avulla pääset kirjautumaan kurssille ja aloittamaan opiskelusi.

Verkkokurssin ohjaajana toimii instituutin opettajakunnan jäsen, YTM, kansainvälisesti akkreditoitu Diplomilogoterapeutti VFI® Anne Niiles-Mäki.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset sähköpostilla Anne Niiles-Mäelle (klikkaa nimeä; sähköpostiosoite on anne@logoterapeutti.fi). 

bottom of page